Antena 3 CNN Actualitate Inedit A aflat că prietena sa îl înşală cu trei bărbaţi. În loc să-şi plângă de milă, i-a scris un mesaj memorabil

A aflat că prietena sa îl înşală cu trei bărbaţi. În loc să-şi plângă de milă, i-a scris un mesaj memorabil

A aflat că prietena sa îl înşală cu trei bărbaţi. În loc să-şi plângă de milă, i-a scris un mesaj memorabil
25 Mar 2016   •   23:43

Despărţirile sunt mereu dificile, mai ales dacă relaţia a fost una aproape perfectă.

Nu la fel se poate spune şi despre un utilizator al Reddit, care a aflat că prietena sa îl înşală. Şi nu cu unul, ci cu alţi trei bărbaţi, în acelaşi timp.

În loc să-şi plângă de milă, bărbatul a profitat de faptul că era ziua sa, iar prietena urma să vină în vizită. Urma să primească o felicitare cu un mesaj deosebit şi să-şi primească înapoi cheia de la casă.

"Acum că eşti singură, nu trebuie să te simţi vinovată din cauza mesajelor cu tentă sexuală trimise lui Michael, că te întâlneşti cu Jared sau că mâine te vezi să bei ceva cu Derek" scria în mesaj.

Ce-i drept, scrisoarea a fost publicata online cu o zi înainte să fie înmânată personal, fiind văzută de peste un milion de persoane. Una dintre acestea era chiar un prieten al tinerei în culpă.

Despărţirea nu s-a mai produs faţă în faţă, ci la telefon. însă mesajul îşi va găsi până la urmă destinatarul, fiind expediat prin poştă.

×
Subiecte în articol: mesaj despartire inselat
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close