Antena 3 CNN Life Oameni A donat fața soțului său după ce acesta s-a împușcat mortal. Când a făcut cunoștință cu beneficiarul, a rămas fără cuvinte

A donat fața soțului său după ce acesta s-a împușcat mortal. Când a făcut cunoștință cu beneficiarul, a rămas fără cuvinte

A donat fața soțului său după ce acesta s-a împușcat mortal. Când a făcut cunoștință cu beneficiarul, a rămas fără cuvinte
Sursa foto: Foto: captura Youtube
10 Noi 2017   •   16:25

O clinică din Statele Unite a fost scena unei întâlniri ieșite din comun. Un pacient care a primit un transplant de față a făcut cunoștință cu soţia donatorului.

Potrivit Daily Mail, în urmă cu 16 luni, bărbatul a primit nasul, obrajii, gura, buzele, dintii, şi maxilarul soţului femeii. Bărbatul se împuşcase din greșeală, iar tânăra era pe-atunci însărcinată. 

Când Rudy s-a împuşcat accidental, Lilly era însărcinată în luna a opta. Acum a venit la întâlnire cu băieţelul născut la scurt timp după tragedie. Intial reticent, după câteva minute, băiatul întinde braţele către Andy.

Andy și Lilly au fost copleșiți de emoție în mometul în care s-au îmbrățișat.

”El face cumva parte de acum din familia noastră. Să-l întâlnesc acum pe Andy e şi o modalitate de a încheia acest capitol al vieţii mele, pentru că atunci totul s-a petrecut atât de repede, a fost cumplit.”,a povestit Lilly Ross.

Transplantul i-a redat lui Andy Sandness șansa la o viaţă normală, după un deceniu în care a trăit desfigurat, ferindu-se de oglinzi, de lumina zilei şi de priviri oripilate.

”Multă emoţie. Pe de o parte, sunt fericit, pe de altă - mă întristează pentru că ştiu că ei au pierdut pe cineva drag.Tot ce pot face este să le dovedesc că au luat decizia corectă donând organele şi fața.”, a spus Andy Sandness.

×
Subiecte în articol: transplant intalnire tragedie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close