Antena 3 CNN Actualitate Inedit Pasărea care imită sunetul de la sirena maşinilor de poliţie şi bagă spaimă în infractori. Și-a făcut cuib într-un copac aflat chiar lângă sediul poliției

Pasărea care imită sunetul de la sirena maşinilor de poliţie şi bagă spaimă în infractori. Și-a făcut cuib într-un copac aflat chiar lângă sediul poliției

O pasăre din Bicester, o localitate din comitatul englez Oxfordshire, a învăţat să imite sunetele emise de sirenele maşinilor de poliţie din Regatul Unit.

Pasărea care imită sunetul de la sirena maşinilor de poliţie şi bagă spaimă în infractori. Și-a făcut cuib într-un copac aflat chiar lângă sediul poliției
Sursa foto: X I Sandford Police
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   21:34

Interpretarea sirenei de poliţie de către acea pasăre a fost "atât de precisă", încât i-a făcut pe poliţiştii locali să creadă că maşinile lor s-au defectat.

Pasărea a învăţat melodia pe două tonuri în timp ce stătea într-un copac de lângă sediul Poliţiei Rutiere din regiunea Thames Valley.

Poliţiştii, derutaţi de sunetele scoase de pasăre

Poliţiştii din echipa rutieră, al căror sediu se află în secţia de poliţie din Bicester, au fost "puţin derutaţi" de imitaţia pe două tonuri oferită de către pasăre.

Într-un mesaj distribuit pe reţelele de socializare, purtătorul de cuvânt al poliţiştilor britanici a dat asigurări spunând că sunetul înregistrării video este "100% real şi că acesta nu reprezintă o păcăleală întârziată de 1 aprilie".

Mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare X, cunoscută în trecut sub numele de Twitter, au reacţionat amuzaţi întrebându-se dacă pasărea nu face parte cumva dintr-o "ramură specială" sau dintr-o "echipă zburătoare" a Poliţiei britanice.

×
Subiecte în articol: pasare Politie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close