Antena 3 CNN Actualitate Inedit Tatăl ei a murit cu un an în urmă. Când a văzut cine i-a vizitat mormântul, fata a izbucnit în lacrimi

Tatăl ei a murit cu un an în urmă. Când a văzut cine i-a vizitat mormântul, fata a izbucnit în lacrimi

Tatăl ei a murit cu un an în urmă. Când a văzut cine i-a vizitat mormântul, fata a izbucnit în lacrimi
14 Feb 2017   •   11:46

Kristina și Matthew erau împreună de 5 ani. Într-o zi tânăra și-a condus iubitul la aeroport: el avea de gând să petreacă timpul cu prietenii lui. Atunci Kristina nici nu și-a imaginat că în curând viața ei se va schimba foarte mult.

Peste câteva luni tânăra a aflat cu ce s-a ocupat Matthew în realitate. El i-a arătat un filmuleț, pe care tânăra l-a privit cu lacrimi în ochi. De fapt, tânărul nu s-a distrat alături de prietenii săi. El a plecat în vizită la familia iubitei lui. Matthew a hotărât să afle dacă rudele Kristinei sunt pregătite să-l primească în familia lor. El dorea să se căsătorească cu ea.

Unul dintre cele mai emoționante momente a fost când bunica Kristinei i-a înmânat lui Matthew inelul său de logodnă. Kristina nu și-a putut stăpâni lacrimile, când a văzut că Matthew a vizitat mormântul tatălui ei ca să vorbească cu el. După ce filmulețul s-a terminat Matthew s-a așezat într-un genunchi și a cerut-o în căsătorie. Evident, Kristina a acceptat.

Sursă: perfectmedia.rog

 

×
Subiecte în articol: casatorie cerere in casatorie filmulet
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close