Antena 3 CNN Actualitate Imagini şi informaţii noi despre tentativa de omor din Popeşti-Leordeni. O mamă a încercat să îşi ucidă fiica

Imagini şi informaţii noi despre tentativa de omor din Popeşti-Leordeni. O mamă a încercat să îşi ucidă fiica

Fetiţa de 11 ani, înjunghiată de propria mamă în această dimineaţă, este în viață, însă starea ei este foarte gravă. Tatăl fetei a găsit-o plină de sânge şi a dus-o de urgenţă la spital. Mama a încercat să se sinucidă după ce a comis fapta şi este acum operată de medici la spitalul Bagdasar Arseni.

Imagini şi informaţii noi despre tentativa de omor din Popeşti-Leordeni. O mamă a încercat să îşi ucidă fiica
de Roxana Ciucă    |    19 Mai 2021   •   16:43

Femeia de 40 de ani şi-a înjunghiat copila de numai 11 ani şi apoi a încercat să îşi pună capăt zilelor. Incidentul şocant s-a produs la primele ore ale dimineţii, pe o stradă liniştită din Popeşti-Leordeni.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emotional!

Fetiţa a fost cea care, cu ultimele puteri şi-a anunţat tatăl şi acesta a sunat apoi la numărul unic de urgenţă 112. Vecinii sunt în stare de şoc şi spun că nimic nu le-a dat de bănuit că femeia este în stare să comită un asemenea gest.

Familia nu este de naţionalitate română, iar apropiaţii acestora au susţinut că femeia ar suferi de afecţiuni psihice.

Reacţia lui Dan Antonescu, expert criminolog

"Dacă avem de-a face cu o persoană cu afecțiuni pishice, ea trebuia în permanență supraveghaeată, dacă își ia medicația și mai ales ar fi trebuit să fie în atenţia unui medic de specilitate. În cazul în care toate acestea se suprapun pe o problemă de adaptare la societatea noastră", a spus Dan Antonescu.

"Plecând de la faptă și consecinţele ei, de la comportament de genul acesta de chiller psihologic, înapoi către motivaţie pesemne că ceva s-a întâmplat încât să motiveze sau să explice actul", a adăugat Gabriel Diaconu, medic psihiatru.

Medicii spun că fetiţa are mai multe plăgi, însă starea sa este stabilă. Pe de altă parte, mama ei a fost operată şi este în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni.

Procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor în acest caz.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close