Antena 3 CNN Actualitate Informaţii cutremurătoare în cazul care a șocat România. Alexandra, fetiţa care a dispărut miercuri, a sunat de trei ori la 112 chiar din curtea presupusului ucigaş. Prima oară a închis telefonul de frică. Ce s-a întâmplat la ultimul apel

Informaţii cutremurătoare în cazul care a șocat România. Alexandra, fetiţa care a dispărut miercuri, a sunat de trei ori la 112 chiar din curtea presupusului ucigaş. Prima oară a închis telefonul de frică. Ce s-a întâmplat la ultimul apel

Informaţii cutremurătoare în cazul care a șocat România. Alexandra, fetiţa care a dispărut miercuri, a sunat de trei ori la 112 chiar din curtea presupusului ucigaş. Prima oară a închis telefonul de frică. Ce s-a întâmplat la ultimul apel
de S.T.    |    26 Iul 2019   •   15:41

Noi informaţii cutremurătoare în cazul suspectului din Caracal! Alexandra Măceșanu (15 ani), fetiţa care a dispărut miercuri, a sunat la 112 chiar din curtea presupusului ucigaş. A spus că a fost răpită şi că are nevoie de ajutor.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta.

Poliţia a anunţat OFICIAL că a primit TREI LOCAŢII greşite de la STS.

Polițiștii au ajuns la suspect folosindu-se de datele GPS de pe telefonul fetei.

Anchetatorii au găsit la locuința bărbatului rămăşiţe umane în butoaie metalice, în fântână şi în frigider.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur.

Suspectul a fost încătuşat imediat. Acesta era mecanic auto şi taximetrist de ocazie.

Pe ultima victimă, Alexandra Măceșanu (15 ani), ar fi luat-o în maşină să o aducă de la meditaţii din Caracal spre locuinţa părintească din localitatea Dobrosloveni.

Bărbatul este cercetat pentru omor calificat, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Prima conversaţie cu operatorul de la numărul de urgenţă a durat doar 45 de secunde, Alexandra închizând telefonul de frică.

A revenit cu un telefon jumătate de minut mai târziu. Atunci a reuşit să fie transferată la Poliţie. Nu a putut însă să dea date despre locaţia în care se află.

A reuşit să revină câteva minute mai târziu. De data aceasta, oamenii legii au încercat să afle indicii despre locul în care se află. Le-a spus că este o curte în care sunt mai mulţi câini, o curte care pare a fi părăsită pentru că este plină de iarbă înaltă.

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

În acest timp, poliţiştii au încercat să afle şi cu ajutorul STS locaţia fetei. 

Citește și: Poliție: „STS ne-a dat trei adrese greșite. S-a pierdut mult timp cu perchezițiile”. DETALII EXCLUSIVE din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt

ULTIMELE DATE DE LA ECHIPA DE CRIMINALIȘTI

Pentru fiecare dintre cele trei percheziţii făcute, oamenii legii au aşteptat emiterea a câte un mandat de la judecător. Abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane.

Cât timp a trecut de la apelul Alexandrei la 112? Poliție: „Au trecut câteva ore bune”

„Inițial a primit o arie de unde s-ar fi afectuat acel apel. Apoi am primit acele trei locații, au fost necesare mandate de percheziție. S-a pierdut timp cu efectuarea acelor trei percheziții în urma cărora nu s-a găsit nimic(...). Așteptăm rezultatele de la medicină legală”, a spus purtătorul de cuvânt al IGPR, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

 

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close