Antena 3 CNN Actualitate Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”
de S.T.    |    26 Iul 2019   •   14:51

Dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt.

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

Potrivit unor surse Antena 3, fata a sunat și a dat poliției un nume de pe o carte de vizită găsită în casă.

„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lup, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliției.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Citiți și:

Este şoc şi revoltă printre vecinii mecanicului auto în casa căruia s-au găsit rămăşiţele umane - VIDEO

 

 

×
Subiecte în articol: Olt
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close