Antena 3 CNN Actualitate Întâlnire crucială la Palatul Victoria. Viorica Dăncilă: „Cei care vor să voteze moțiunea de cenzură să iasă în față”

Întâlnire crucială la Palatul Victoria. Viorica Dăncilă: „Cei care vor să voteze moțiunea de cenzură să iasă în față”

Întâlnire crucială la Palatul Victoria. Viorica Dăncilă: „Cei care vor să voteze moțiunea de cenzură să iasă în față”
Sursa foto: foto: guv.ro
11 Iun 2019   •   15:19

UPDATE În ședința care se desfășoară marți la Palatul Victoria,  premierul Viorica Dăncilă a declarat potrivit unor surse, că ar fi bine să se ridice în picioare politicienii care vor să voteze moțiunea de cenzură sau să tacă definitiv.

Pe de o altă parte, au existat nemulțumiri că parlamentarii sunt folosiți doar pentru vot în Parlament de către conducerea Partidului la moțiuni sau la anumite proiecte de lege. Premierul Viorica Dăncilă i-a asigurat că de acum fiecare va fi ascultat.

Citește Și Gabriela Firea, primele declarații după întâlnirea cu Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria: „Este un deficit de un miliard de lei pe care trebuie să-l compensăm”

Citește Și Dezvăluiri despre confruntarea Dăncilă-primari. Robert Negoiță: Sumele de care am fost vitregiți în primele trei luni ale anului, vor fi restituite la rectificarea bugetară

----------------------------

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte marți cu primarii marilor oraşe pentru a găsii soluţii la problemele financiare invocate de ei.

La întâlnirea care ar urma să aibă loc la Palatul Victoria începând cu ora 11.30, va participa şi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Asociația Municipiilor din România a trimis vineri o scrisoare către premierul Viorica Dăncilă,  solicitând o întâlnire de urgență, deoarece nu au bani necesari pentru a asigura întreaga adminsitrație pe care o conduc.

Citește Și Marcel Ciolacu, declarații înainte de întâlnirea cu Dăncilă: Nu cred că voi candida pentru funcția de președinte executiv al PSD

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close