Antena 3 CNN Actualitate Întâlnirea unei "turiste din Spania" cu România. Vezi un reportaj cu camera ascunsă

Întâlnirea unei "turiste din Spania" cu România. Vezi un reportaj cu camera ascunsă

Întâlnirea unei "turiste din Spania" cu România. Vezi un reportaj cu camera ascunsă
Sursa foto: Foto: Antena 1
04 Mai 2012   •   20:54

De luni, Bucureştiul va vorbi spaniolă. Zeci de mii de suporteri vor pune stăpânire pe Capitală. Cu puţin noroc spaniolii s-ar putea întâlni cu legendara noastră ospitalitate. Dar până acolo au de trecut prin câteva capcane. Mai ales cele care le-ar putea goli, instantaneu, buzunarele.

Un reporter Observator a jucat rolul unui turist spaniol, venit la Bucureşti pentru meci. Expediţia în capitala mereu surprinzătoare începe în Aeroportul Henri Coandă, acolo unde vor ajunge toate charterele cu turişti.

Taximetristul care iese în cale turistei de ocazie este binevoitor. Răspunde la întrebări în română, sau la nevoie, prin semne. Nu merge pe ocolite şi nici nu ne ia vreun ban în plus, pe cursă.

La Naţional Arena apar doi bişniţari, gata să facă o ofertă.

În centrul vechi al Capitalei unii par bucuroşi de oaspeţi. Alţii, mai puţin. Un lucru este cert. Terasele s-au pregătit cu mâncare tradiţională românească.

De altfel mai multe site-uri cu specific grastronomic din Spania le recomandă suporterilor iberici care vor veni în România să nu rateze ciorbele, mititeii româneşti şi sarmalele.



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close