Antena 3 CNN Actualitate Interlop periculos, liber după prescrierea faptelor. Acesta și-a bătut joc de polițiști timp de 12 ani

Interlop periculos, liber după prescrierea faptelor. Acesta și-a bătut joc de polițiști timp de 12 ani

Un interlop căutat pentru înșelătorie, care a fugit din țară în urmă cu 12 ani, este liber. Aflat pe lista celor mai urmăriți români timp de 12 ani, Romeo Ursu, zis Boenică, a scăpat de acuzații. Din Iordania, unde locuiește în lux, acesta a anunțat victorios că executarea pedepsei i s-a prescris.

Interlop periculos, liber după prescrierea faptelor. Acesta și-a bătut joc de polițiști timp de 12 ani
09 Iun 2020   •   14:26

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost dat în urmărire în 2008, după ce a fost pus sub acuzare într-o rețea de escrocherii imobiliare. 12 ani, fotografia acestuia a apărut pe lista Most Wanted a Poliției Române. Deși toată lumea știa unde e, având în vedere că posta pe rețele de socializare imagini cu paradisul în care locuiește, interlopul a stat liniștit în Iordania, pentru că se pare că nimeni nu l-ar fi deranjat. 

Iar acum stă și mai relaxat având în vedere că executarea pedepsei s-a prescris, deci se poate considera un om liber, cum el însuși a scris pe pagina sa de Facebook. 

Acesta era căutat pentru fapte de înșelăciune cu privire la escrocherii imobiliare, iar numele său a mai fost în trecut și într-un dosar de falsificare de carduri. 

În Iordania, Boienică duce o viață de lux. Locuiește împreună cu familia într-o vilă cu o curte generoasă.

×
Subiecte în articol: romeo ursu interlop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close