Antena 3 CNN Actualitate Interlopul din Târgovişte care a tras cu arma într-o pizzerie a fost arestat pentru 29 de zile

Interlopul din Târgovişte care a tras cu arma într-o pizzerie a fost arestat pentru 29 de zile

Interlopul din Târgovişte care a tras cu arma într-o pizzerie a fost arestat pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: dakshintimes.com
de G.S.    |    17 Mar 2012   •   12:12

Interlopul din Târgovişte care a tras mai multe focuri de armă într-o pizzerie a fost arestat pentru 29 de zile.

Bărbatul are 31 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale, iar poliţiştii spun că era foarte agitat, cel mai probabil sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
   
După incident a mai produs un scandal într-o casă de pariuri sportive unde a tras cu arma şi a spart un geam. Acesta a folosit o armă neletală pentru care nu deţine permis.
   
''În jurul orei 18,30 a intrat într-o pizzerie din Târgovişte şi a tras cu arma. Avea un conflict mai vechi cu fostul cumnat care se afla în pizzerie. În local nu erau decât angajaţii la acel moment, în afara fostului cumnat al agresorului care are zgârieturi în urma altercaţiei, nimeni nu a fost rănit. Agresorul a tras două focuri în interiorul pizzeriei, după care şi-a atacat victima cu un cuţit'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Mihaela Savu.
   
Victima a fost găsită la faţa locului de poliţişti şi nu a fost nevoie să fie transportată la spital, neavând răni grave.
   
Bărbatul care a tras cu arma a fost prins, a fost dus la Poliţie pentru a da declaraţii şi este cercetat pentru vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.×
Parteneri
Operaţiune de salvare, filmată de Antena 3 CNN în Turcia
x close