Antena 3 CNN Actualitate Interlopul ieşean Cosmos Tănase, reţinut într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc

Interlopul ieşean Cosmos Tănase, reţinut într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc

Interlopul ieşean Cosmos Tănase, reţinut într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Feb 2012   •   23:41

Interlopul ieşean Cosmos Tănase a fost reţinut luni seara, pentru 24 de ore, de către procurorii DIICOT, într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc, informează Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că interlopul ieşean ar fi implicat în constituirea unui grup infracţional care ar fi introdus în ţară peste un kilogram de droguri de mare risc.
   
"Din câte am aflat, sunt infracţiuni din sfera traficului de droguri. Numărul de dosar e din acest an. Atât ştiu, că a fost audiat pentru fapte de trafic de droguri", a declarat presei Marius Striblea, avocatul lui Cosmos Tănase.
   
Avocatul interlopului a mai spus că în timpul percheziţiei efectuate, luni seară, la domiciliul clientului său nu au fost găsite droguri.
   
Iniţial, interlopul ieşean a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Iaşi, după care el a fost dus la audieri, la sediul DIICOT, unde i s-a emis ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore.
   
În faţa sediului IJP Iaşi s-au adunat zeci de cunoscuţi ai interlopului ieşean, o parte dintre aceştia ameninţându-i pe jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

"Plecaţi, mânca-v-ar cancerul", le-a spus ziariştilor una dintre persoanele aflate în faţa sediului Poliţiei.
   
Anchetatorii susţin că şi alte persoane urmează să fie audiate în acest caz.
  
Cosmos Tănase va fi prezentat, marţi, în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.
   

×
Subiecte în articol: interlop Iași procurorii Diicot
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close