Antena 3 CNN Actualitate Ion Diaconescu cere statului român 18 milioane de euro pentru ororile trăite în închisorile comuniste (VIDEO)

Ion Diaconescu cere statului român 18 milioane de euro pentru ororile trăite în închisorile comuniste (VIDEO)

Ion Diaconescu cere statului român 18 milioane de euro pentru ororile trăite în închisorile comuniste (VIDEO)
Sursa foto: ion diaconescu
28 Mai 2010   •   19:53

18 milioane de euro cere fostul lider ţărănist, Ion Diaconescu, pentru ororile trăite în închisorile comuniste. Vineri, avocaţii lui Diaconescu au ţinut lecţii de istorie în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti. De faţă au fost şi reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor care au cerut micşorarea cuantumului cerut.

Relaxat şi încrezător că va reuşi să obţină de la stat toate cele 18 milioane de euro, despăgubiri morale, fostul premier, actual avocat al lui Diaconescu, a depus la dosar toate dovezile care să ateste că fostul lider ţărănist merită să primească banii ceruţi. Reprezentanţii Ministerului Finanţelor au susţinut în faţa instanţei că suma cerută de Diaconescu este exagerată.

Instanţa a rămas în pronunţare. În urmă cu câteva luni, Ion Diaconescu a dat în judecată statul român şi a cerut 18 milioane de euro, preţul celor 15 ani în care a fost persecutat de regimul comunist.



Antena 3




×
Subiecte în articol: lider tribunal inchisori comunism stat judecata
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close