Antena 3 CNN Actualitate Irina Loghin a dezvăluit reţeta longevităţii: "Aceste obiceiuri sunt sfinte pentru a te menţine sănătos"

Irina Loghin a dezvăluit reţeta longevităţii: "Aceste obiceiuri sunt sfinte pentru a te menţine sănătos"

Cântăreaţa de muzică populară Irina Loghin are o formă de invidiat la 83 de ani. Artista a dezvăluit cum obișnuiește să îşi hrănească organismul pentru a-şi menține sănătatea la cote maxime. 

Irina Loghin a dezvăluit reţeta longevităţii: "Aceste obiceiuri sunt sfinte pentru a te menţine sănătos"
de Claudia Popovici    |    01 Mai 2022   •   16:50

Pentru că a fost întrebată care este secretul care o ajută să se mențină  în formă şi la 83 de ani Irina Loghin a dezvăluit care este ritualul ei zilnic. 

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună, a spus Irina Loghin în cadrul unei emisiuni TV.

"Mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos"

Mai mult, artista a dezvăluit că pe lângă alimentația sănătoasă face zilnic şi mișcare despre care spune că este un obicei sfânt pentru sănătate

"Fac multă mișcare, foarte multă mișcare zi de zi. Am spus o și o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne mișcarea este sfântă pentru a te menține într-un fel sănătos. Normal că îmi simt și eu anii că sunt destui, dar mișcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult", a spus Irina Loghin pentru Antena 3.

"De 40 de ani nu mai consum carne"

"Sunt mare iubitoare de animale cred că asta nu a fost carnivoră niciodată. De când eram acasă, dacă tăiau păsările nu vroiam să văd și cred că de aici. De vreo 40 și ceva de ani nu mai consum carne", a mai spus Irina Loghin. 

Ce beneficii are cătina pentru organism

Cătina este un remediu natural pentru o multitudine de afecțiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.

Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, va asigura porția de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian nu doar la nivel intern, fiind des utilizată şi în tratarea afecțiunilor pielii, rănilor sau arsurilor. 

×
Subiecte în articol: Irina Loghin ceai catina
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close