Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Elenei Udrea a răbufnit: ce spune acesta despre Emi Pian. Reacția uluitoare

Iubitul Elenei Udrea a răbufnit: ce spune acesta despre Emi Pian. Reacția uluitoare

Avalanșa de informații despre asasinarea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, l-a deranjat pe iubitul Elenei Udrea. Adrian Alexandrov nu înțelege de ce subiectul este dezbătut de în toată presa și de ce prezintă un interes atât de mare pentru români.

Iubitul Elenei Udrea a răbufnit: ce spune acesta despre Emi Pian. Reacția uluitoare
de Dan Gabor    |    07 Aug 2020   •   18:45

“Ați umplut știrile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de interesant? De educativ? De senzational? Despre cine/ ce vorbiti mai exact? N-ati vorbit si dezbatut atat de intensiv, cazurile in care Artistii Romaniei au plecat dintre noi. Un pic de decenta fata de oamenii care va urmaresc!”, a postat Adrian Alexandrov, pe pagina sa de socializare.

sursa: Facebook/ Adrian Alexandrov

Emi Pian a fost ucis marți dimineață, după o încăierare cu un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy. Șeful clanului Duduienilor ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și Napy a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital și, în ciuda eforturilor depuse de medici, a murit. Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. El va fi înmormântat duminică, la ora 13.30, la cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Adrian Alexandrov Elena Udrea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close