Antena 3 CNN Actualitate Izaura: Îmi este foarte frică. Mă aştept să fim toţi condamnaţi

Izaura: Îmi este foarte frică. Mă aştept să fim toţi condamnaţi

Izaura: Îmi este foarte frică. Mă aştept să fim toţi condamnaţi
17 Feb 2015   •   18:40

Alessandra Stoicescu a prezentat, în ediţia de marţi a emisiunii "100 de minute", o declaraţie a fiicei lui Bercea Mondial, Izaura, care afirmă că şi-a pierdut orice speranţă să-l mai vadă pe Mircea Băsescu la închisoare.

În plus, ea a afirmat că se aşteaptă la o condamnare pentru ea şi toată familia ei, aşa "cum şi-a dorit Traian Băsescu".

"Sunt 9 luni de zile de când bărbatul meu este arestat şi Mircea în arest la domiciliu. Fără nicio probă în dosar. Se poate duce şi la muncă şi noi suntem şi cu banii luaţi şi în puşcărie, toată familia noastră", a spus Izaura.

"Foarte frică îmi este că o să ajungem şi la o condamnare din cauza lui, pentru că justiţia nu-şi face datoria", a mai spus ea.

Cu toate acestea, Izaura şi-a exprimat speranţa că, odată cu alegerea lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României, "nu o să mai se lase justiţia influenţată cum s-a lăsat cât a fost Traian Băsescu preşedinte".

"Mircea Băsescu o să rămână liber. N-o să mai facă puşcărie toată viaţa lui. Face la domiciliu. A stat 6 luni arestat, mai stă la domiciliu şi asta a fost toată pedeapsa lui. Asta a vrut-o frate-su Traian", a mai spus ea.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close