Antena 3 CNN Actualitate Jocurile de noroc online atrag din ce în ce mai mulţi români

Jocurile de noroc online atrag din ce în ce mai mulţi români

Jocurile de noroc online atrag din ce în ce mai mulţi români
Sursa foto: Foto: imapokerhustler.com
03 Mai 2011   •   21:29
Criza economică, falimentele în lanţ, salariile tăiate, i-au îndrumat pe români să-şi încerce norocul jucând pe internet. S-a dublat numărul acestora în ultimii doi ani.

Cinci sute de mii de persoane obţin uneori câştiguri cu mult mai mari decât salariul. Şi pe mulţi dintre ei, câştigul din poker, table, ruletă pe internet, i-a convins să renunţe la meseriile lor.

Iulian Doroftei a dat jurnalismul şi publicitatea pe poker. Cel mai mult joacă pe internet, foarte rar în casino. Când intră în turnee, pe internet, câştigă cât un manager de top. Dar aceste turnee sunt rare.

În restul timpului pune în joc 100 de euro şi la final de lună calculează un câştig de două ori mai mare decât salariul mediu pe economie.

Îi place noul lui stil de viaţă. Nu doar pentru bani, ci pentru că are timp să facă ce îşi doreşte. Realizează emisiuni pe internet, scrie, traduce.

Iulian este unul dintre cei 500 de mii de români pasionaţi de jocurile pe internet. Dezvoltarea jocurilor pe internet şi criza au lovit însă cazinourile tradiţionale. Se joacă cu 50% mai puţini bani decât în anii trecuţi.

Românii vor juca peste un miliard de euro, în următorii ani, pe internet, estimează specialiştii în jocuri de noroc. Deocamdată, statul român nu câştigă nimic. Legea de impozitare a venitului jucătorilor a apărut din decembrie, dar nu există încă normele de aplicare.
 

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc poker internet online
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close