Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți Jurnalist de investigații: „Dincă este instruit să declare ceea ce declară”

Jurnalist de investigații: „Dincă este instruit să declare ceea ce declară”

Jurnalist de investigații: „Dincă este instruit să declare ceea ce declară”
07 Sep 2019   •   23:41

Jurnalistul de investigații Ion Spânu a venit în emisiunea „Descoperiți” cu detalii de ultima oră despre ancheta din Caracal.

„Acum este instruit să declare ceea ce declară. Ieri, avocatul familiei Luiza a făcut câteva dezvăluiri absolut fenomenale și care se vor dovedi extrem de importante când se va face puțină lumină. Omul are impresia că este instruit să declare, iar când se intră în amănunte, se pierde. Am în mână un document extrem de important.

Raportul activității INML pe 2018, o singură propoziție: Sistemul judiciar ne solicită insistent calitate și celeritate în efectuarea expertizei. Cum pot fi atinse aceste deziderate în condițiile unei subdotări dramatice cu personal și fără tehnologie performantă. Păi nu se punea domnul Beliș că INML are cea mai performantă aparatură din lume? Cum e posibil atunci ca expertiza aceea, a dinților, cum să credem în ea, din moment ce chiar ei spun că nu au aparatură performantă. Forțele sunt prea mari: cum este posibil ca un om mic ca Dincă să fie susținut de la nivelul conducerii DIICOT. (...)

Dincă plasează undeva, dacă se află unde, atunci acela la rândul său poate să mărturisească. (...) După părerea mea, cei care s-au ocupat de Luiza vor să dea semnalul că fata trăiește pentru că  există acest risc teribil ca ancheta să se facă bine și să ajungă la ei”, susține jurnalistul. 

×
Subiecte în articol: Descoperiți Gheorghe Dincă
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close