Antena 3 CNN Actualitate Justiție Călăul turc al poliţistului de la Rutieră, trimis în judecată. El avea o alcoolemie de aproape 2 la mie

Călăul turc al poliţistului de la Rutieră, trimis în judecată. El avea o alcoolemie de aproape 2 la mie

Călăul turc al poliţistului de la Rutieră, trimis în judecată. El avea o alcoolemie de aproape 2 la mie
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de M.Z.    |    24 Sep 2015   •   15:05
Omul de afaceri turc care l-a zdrobit cu maşina pe agentul de circulaţie Gheorghe Ionescu a fost trimis în judecată pentru omor calificat. 
 
În momentul producerii accidentului, Abdullah Atas, care se afla la volan, avea o alcoolemie de aproape 2 la mie. Atas mai este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru fuga de la locul accidentului. 

Poliţistul Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, accidentat grav de omul de afaceri turc în luna august, a murit la Spitalul Floreasca.
 
Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l. Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. 
 
Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera. Lovise un scuar şi apoi, din cauza vitezei, fusese proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool. 

×
Subiecte în articol: politist gheorghe ionescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close