Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini cu momentul accidentului în care poliţistul de la Rutieră a fost spulberat de turc

Imagini cu momentul accidentului în care poliţistul de la Rutieră a fost spulberat de turc

Imagini cu momentul accidentului în care poliţistul de la Rutieră a fost spulberat de turc
de M.Z.    |    03 Aug 2015   •   17:12

Imagini de la accidentul rutier în care poliţistul de la Rutieră a fost lovit de omul de afaceri turc au fost prezentate, în exclusivitate, luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Momentul accidentului a fost filmat de camerele de supraveghere.

 
Afaceristul turc care a accidentat grav un poliţist de la Rutieră a fost externat de la Spitalul Floreasca, cu cătuşe la mâini. 
 
Poliţiştii l-au ridicat şi l-au dus la Tribunalul Bucureşti, acolo unde trebuie să i se confirme mandatul de arestare pentru tentativă de omor. 
 
Între timp, victima sa este în continuare în stare gravă. Vicepremierul Gabriel Oprea a mers la Spitalul de urgenţă, să se intereseze de starea poliţistului şi să se asigure că primeşte cea mai bună îngrijire. 
 
Poliţistul de la Brigada Rutieră a fost operat pentru leziuni abdominale, iar medicii spun că starea lui este în continuare foarte gravă, fiind internat la secţia de Terapie Intensivă. 
 
Vicepremierul Gabriel Oprea a vrut să se asigure personal că agentul de la Rutieră primeşte cea mai bună îngrijire, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. 
 
Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care suferise leziuni la faţă, în momentul deschiderii airbagului, a fost şi el internat o zi la Floreasca. Odată emis însă mandatul de arestare pe numele lui, poliţiştii au mers la spital şi l-au ridicat cu cătuşe la mâini. 
 
Accidentul s-a produs duminică în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l. Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. 
 
Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera. Lovise un scuar şi apoi, din cauza vitezei, fusese proiectat într-un gard. Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool. 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close