Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Bogdan Chirieac: Victor Ponta i-a făcut vânt doamnei Pivniceru și a pus-o pe doamna Kovesi la DNA

Bogdan Chirieac: Victor Ponta i-a făcut vânt doamnei Pivniceru și a pus-o pe doamna Kovesi la DNA

Bogdan Chirieac: Victor Ponta i-a făcut vânt doamnei Pivniceru și a pus-o pe doamna Kovesi la DNA
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Mai 2016   •   21:03

Elena Udrea lansează o nouă informație bombă în spațiul public. după ce șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat Inspecția Judiciară a CSM în legătură cu afirmații făcute de Udrea în anul 2015.

"Eu cer sefei DNA sa mai sesizeze Inspectia si cu urmatoarea declaratie: EU, ELENA UDREA, AM FOST LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA IN BIROU SA NEGOCIEZ NUMIREA LUI KOVESI IN FUNCTIA DE PROCUROR SEF ANTICORUPTIE! Am facut acest lucru deoarece Presedintele Traian Basescu dorea sa o nominalizeze in aceasta functie, Ponta avea alta propunere, iar cei doi nu discutau intre ei. Am facut-o din proprie initiativa, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun. "

Subiectul a fost dezbătut în ediția de miercuri a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu.

Bogdan Chirieac, senior editor DC News, s-a întrebat dacă nu cumva acest anunț este un soi de autodenunț.

“Ce rezultă din asta? E un autodenunț? Eu văd că legea spune că domnul Ponta era interimar la Justiție. Și o îndepărtase pe doamna Pivniceru din competiție, care chiar știe legea. Domnul Ponta i-a făcut vânt doamnei Pivniceru. Și ministrul propune și președintele dispune. Deci a fost o echipă de negociere. Spre cinstea dânsei, doamna Kovesi nu a ținut cont de asta.”

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close