Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Fosta şefă DIICOT Alina Bica, despre cazul procurorului DNA Mircea Negulescu: „Este șocant, nu am crezut că poate exista așa ceva”

Fosta şefă DIICOT Alina Bica, despre cazul procurorului DNA Mircea Negulescu: „Este șocant, nu am crezut că poate exista așa ceva”

Fosta şefă DIICOT Alina Bica, despre cazul procurorului DNA Mircea Negulescu: „Este șocant, nu am crezut că poate exista așa ceva”
14 Feb 2017   •   23:38

Alina Bica, fostul procuror-șef al DIICOT, a comentat la Sinteza Zilei cazul procurorului DNA Mircea Negulescu, cel care spune despre procurorul general Augustin Lazăr că este 'O zdreanță ordinară'.

„Este șocant, nu am crezut că poate exista așa ceva. Nu cunosc acest procuror. Nu știu, cred că este în virtutea unei imunități pe care dumnealor cred că și-au câștigat-o. A constatat că în alte situații nu a pățit nimic și încrederea în sine a crescut. Eu aș vrea măcar niște explicații minime, pe care cred că le va da. Dar mai departe, trăim în România, nu avem nicio garanție. În 18 ani de magistratură, nu am întâlnit o astfel de situație niciodată, indiferent de ce povești am trăit. În legătură cu nicio persoană. Cred că ar fi foarte greu ca persoanele răspunzătoare de lucrurile respective să iasă și să spună că nu știau”, a declarat Alina Bica la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alina Bica Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close