Antena 3 CNN Actualitate Justiție Inspecția Judiciară ia la verificat toate dosarele legate de droguri din țară, în urma accidentului de la 2 Mai

Inspecția Judiciară ia la verificat toate dosarele legate de droguri din țară, în urma accidentului de la 2 Mai

Inspecția Judiciară va verifica toate dosarele legate de droguri și infracțiuni conexe din parchetele din țară.

Inspecția Judiciară ia la verificat toate dosarele legate de droguri din țară, în urma accidentului de la 2 Mai
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2023   •   14:37

"Inspectorul-șef al Inspecției Judiciare a dispus efectuarea unui control tematic la nivel național privind cauzele având ca obiect deținerea de substanțe interzise și infracțiuni săvârșite sub influența acestora", anunță Inspecția Judiciară.

Controlul tematic a fost anunțat după ce un tânăr de 19 ani, drogat, a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei. El a fost oprit în trafic cu câteva ore înainte de eveniment. În autoturism au fost găsite droguri, dar a fost testat doar cu etilotestul.

"După zeci de ani în care flagelul drogurilor a fost abordat marginal, această luptă va fi de durată, va cere sacrificii, resurse și un front comun al instituțiilor și al societății. Voi arunca în luptă toate forțele cu competențe legale din MAI", a spus, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Citește și: ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Filmare șocantă cu tânărul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close