Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ministrul Justiţiei reacţionează în scandalul uriaş în care este implicat Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei reacţionează în scandalul uriaş în care este implicat Augustin Lazăr

Ministrul Justiţiei reacţionează în scandalul uriaş în care este implicat Augustin Lazăr
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    02 Apr 2019   •   11:43

Avem reacţia ministrului Justiţiei după dezvăluirile care indică faptul că Augustin Lazăr ar fi ţinut în închisoare un deţinut politic care îndeplinea toate condiţiile pentru a fi eliberat.

Tudorel Toader spune că în mapa profesională a procurorului general nu apare activitatea sa de la Alba când ar fi ţinut în închisoare un deţinut politic care îndeplinea toate condiţiile pentru a fi eliberat.

„Cred că nu apărea (referire la mapa profesională) din considerente multiple. Cineva care vrea să ocupe o funcție de rang înalt nu se prezintă cu activitățile de debut în profesie.

În al doilea rând, mă gândesc că același cineva nu-și prezintă părțile mai puțin dorite”, a spus ministrul Tudorel Toader.

Sinteza Zilei. Ce a omis să treacă în CV procurorul general Augustin Lazăr

Vă amintim că Lumea Justiției a publicat o serie întreagă de documente care arată implicarea procurorului ceaușist Augustin Lazăr în distrugerea unei persoane extrem de importante pentru ceea ce s-a întâmplat pentru mica noastră rezistență împotriva regimului ceaușist.

Citiți și:

Augustin Lazăr, prima reacție după documentul devastator în dosarul disidentului Iulius Filip

Lovitură-bombă pentru Augustin Lazăr. Procurorul general al României a avut grijă ca adversarii lui Ceaușescu să înfunde pușcăria

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close