Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Președintele Asociației Magistraților: Nu se pune problema desființării DNA

Președintele Asociației Magistraților: Nu se pune problema desființării DNA

Președintele Asociației Magistraților: Nu se pune problema desființării DNA
23 Feb 2018   •   19:54

Președintele Asociației Magistraților din România, Andreea Ciucă, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre propunerea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

„Nu s-a pus problema luării independenței procurorilor. Deci să fim foarte bine înțeleși, această politică penală pe care statul are dreptul să o desfășoare a luptei anticorupție, potrivit obligației asumate de România, trebuie să continue.

Cred că suntem cu toții de acord, nu pot să infirm că lupta anticoruptie nu stă într-un om, că dacă nu ar fi așa, ar însemna că avem foarte mari probleme de organizare instituțională.

Și la Instanțe și la Parchete, avem dreptul la două mandate, de câte trei ani. Noi nu spunem că pe baza a ceea ce a prezentat trebuie să se întâmple ceea ce s-a preconizat, însă nici nu spunem că acest raport trebui dat la o parte”, a precizat Andreea Ciucă.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Kovesi DNA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close