Antena 3 CNN Actualitate Justiție Procurorul Cristian Lazăr, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, se va muta de la Parchetul General

Procurorul Cristian Lazăr, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, se va muta de la Parchetul General

Procurorul Cristian Lazăr, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, se va muta de la Parchetul General
Sursa foto: Foto: luju.ro
17 Dec 2018   •   10:08

Procurorul Cristian Lazăr, de la Parchetul General, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, îşi va continua activitatea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, la cererea sa, potrivit unei hotărâri pronunţate de CSM în luna octombrie.

Cristian Lazăr a fost numit procuror-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 2015, prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o perioadă de 3 ani, mai arată CSM în hotărârea menţionată.

Dosarul familiei Iohannis urmează să fie repartizat altui procuror. Carmen Iohannis nu a venit, săptămâna trecută, la sediul Parchetului General, avocatul acesteia prezentându-se la unitatea de parchet pentru a-i înştiinţa pe procurori că soţia preşedintelui Klaus Iohannis nu poate veni din cauza stării de sănătate. 

Citește și: Sinteza zilei. Secretul teribil al procurorului lui Klaus Iohannis

Citește și: Descoperiți. Mișcare de ultimă oră în cazul audierii soției președintelui Iohannis

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close