Antena 3 CNN Actualitate Justiție Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru

Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru

Toader, despre înregistrarea de la DNA: E bine că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru
19 Dec 2018   •   15:44

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, despre înregistrarea cu discuţia dintre procurorii DNA, că este regretabil faptul că „se întâmplă aşa ceva”.

„Dacă ceea ce s-a publicat este adevărat e regretabil faptul că se întâmplă aşa ceva, dar e bine, pe de altă parte, faptul că aflăm şi noi care era starea de spirit, de lucru în cadrul acestei structuri. Să vă explice dânsul (procurorul general,, n.r.) cum de n-a ştiut ce era acolo, iar dacă a ştiut, cum de n-a intervenit. Eu nu sunt procuror, nu sunt procuror general şi am cu totul alte competenţe”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Precizările vin după ce înregistrarea apărută în spaţiul public, în care protagoniste sunt actuala şefă a DNA, Anca Jurma, şi procurorul Florentina Mirică, a creat agitaţie în sistemul judiciar.

Procurorul-şef interimar al DNA, Anca Jurma, a comentat miercuri apariţia în spaţiul public a înregistrărilor, precizând că este vorba doar de o discuţie cu o colegă despre revitalizarea activităţii instituţiei.

Citește și: Anca Jurma, reacție după înregistrările explozive: Am avut o discuție profesională cu o colegă, încercam să căutăm împreună căi de revitalizare a activității DNA

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close