Antena 3 CNN Actualitate Înregistrare incredibilă din DNA, la „Sinteza zilei”! Cine este șeful care cere dosare?

Înregistrare incredibilă din DNA, la „Sinteza zilei”! Cine este șeful care cere dosare?

Înregistrare incredibilă din DNA, la „Sinteza zilei”! Cine este șeful care cere dosare?
de S.T.    |    18 Dec 2018   •   22:33

Înregistrare incredibilă între șefa DNA și procuroarea lui Kovesi.

Cine este șeful care cere dosare pentru diverse persoane?

G4media a publicat o discuție incendiară între procuroarea Florentina Mirică și Anca Jurma, șefa interimară a instituției, din sediul DNA, care se plânge de lipsa de curaj a procurorilor.

Cele două procuroare discută despre colegii lor, despre ce se întâmplă în DNA și despre greșelile trecutului.

Procurorul Mirică susține la un moment dat că „nu s-a mai pus problema să scoatem dosare. S-a pus problema să scădem stocul, nu să facem anchetă”, iar șefa interimară a DNA răspunde exasperată că le-a cerut procurorilor „să facă dosare, ce Dumnezeu!”.

Dialogul a avut loc în data de 29 octombrie 2018.

Iată un fragment din discuția celor două:

JURMA: Da, tu, dar au existat și oameni slabi, care nu au gândit probabil cu creierul lor, au crezut că fac pe plac cuiva și au făcut…

MIRICĂ: Eu am dubii aici! Sincer! Eu am dubii că cineva l-a luat pe Popovici (Gheorghe Popovici, fostul șef al Secției a I-a din DNA, actual adjunct la Secția a I-a – n.r), sau pe… i-a sucit mâna la ușă, i-a strâns-o…

JURMA: Dar știi cum se face: Dom’le, șefului i-ar plăcea să vadă chestia asta! Da, sună bine un dosar cu Ponta! Da, ok, dar asta nu înseamnă că trebuie să facă o prostie!

MIRICĂ: E vina celui care semnează! Întotdeauna ăla își asumă răspunderea! Eu o apreciez pe doamna Tițian, când am avut nevoie de practică, pentru că n-am timp să citesc atât de mult pe cât mi-aș dori, ei bine, ea e enciclopedie, orice problemă de drept ai, ea are undeva acolo, eu mă mir că nu scrie cărți, n-are timp, săraca!

„Băi, deci e o armată de bărbați în această instituție! Ca șoarecii! Ca șoarecii!Cum îi vezi: oileu!”, spune Jurma la un moment dat despre procurorii DNA.

Jurma și Mirică ajung la concluzia că interimatul la șefia DNA este nimicitor pentru instituție pentru că „la ora actuală nimeni nu mai ascultă de nimeni în instituție”.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close