Antena 3 CNN Actualitate Justiție Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghiţă: Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit la timp, corect şi complet obligaţiile

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghiţă: Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit la timp, corect şi complet obligaţiile

Tudorel Toader, despre dosarul lui Ghiţă: Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit la timp, corect şi complet obligaţiile
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    31 Mai 2017   •   12:26

Ministerul Justiţiei şi-a îndeplinit "la timp şi corect şi complet" obligaţiile în legătură cu dosarul lui Sebastian Ghiţă, ministrul Tudorel Toader declarând că este posibil ca dosarul pentru fals în acte al fostului deputat să fie mutat din Serbia în România.

"În legătură cu dosarul lui Sebastian Ghiţă, ministerul şi-a îndeplinit la timp şi corect şi complet obligaţiile. În rest, sigur îi întrebaţi pe ceilalţi care aveau competenţe complementare la acest proces", a declarat, miercuri, ministrul Justiţiei.

Întrebat dacă dosarul pentru fals în acte la lui Sebastian Ghiţă ar putea ajunge din Serbia în România, Tudorel Toader a răspuns: "Ştiu şi eu că e posibil. Ştiu şi eu că au anunţat autorităţile, dacă vor trimite. Asta înseamnă că deja, probabil, se antamează posibilitatea extrădării şi că se esteimează posibilitatea judecării lui, conexând cauzele cu cele din Serbia. Dar nu e problema noastră".

Sebastian Ghiţă este obligat să se prezinte joi la poliţie în Belgrad, în cadrul controlului judiciar impus de autorităţile sârbe.

Fostul deputat român Sebastian Ghiţă a fost eliberat vineri din arestul Poliţiei de la Belgrad în schimbul unei cauţiuni de 200.000 de euro, stabilită de magistraţii sârbi care au luat în discuţie solicitarea avocaţilor apărării.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Serbia Sebastian Ghita tudorel toader
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close