Antena 3 CNN Actualitate Justiție Vlad Pascu a anunţat instanţa că îşi va recunoaşte faptele şi se va declara vinovat, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei

Vlad Pascu a anunţat instanţa că îşi va recunoaşte faptele şi se va declara vinovat, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, a anunţat instanţa de judecată, prin intermediul avocaţilor, că îşi va recunoaşte faptele şi se va declara vinovat, pentru a beneficia de o reducere a pedepsei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   11:01

Un nou termen de judecată s-a desfăşurat, astăzi, la Judecătoria Mangalia, în dosarul accidentului de la 2 Mai, în care doi tineri au fost ucişi de Vlad Pascu.

La primul termen, judecătoarea i-a umilit pe părinţii victimelor, după ce a întrebat dacă Sebi, tânărul ucis în accident, se află în sală. Astăzi, la al doilea termen, judecătoarea l-a întrebat pe tatăl copilului mort în accident cine e, după ce l-a văzut cu poza lui Sebi în mână.

Tot astăzi, Vlad Pascu, prin intermediul avocaţilor săi, a anunţat instanţa de judecată că este dispus să îşi recunoască faptele şi să se declare vinovat, cu condiţia să beneficieze de reducerea cu o treime a pedepsei pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

De cealaltă parte, avocaţii părinţilor celor două victime au solicitat, tot prin avocaţi, schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat. Mai mult, avocaţii au cerut instanţei să judece cererea de schimbarea a încadrării juridice înainte solicitării făcute de Vlad Pascu.

Ulterior, avocaţii lui Vlad Pascu au solicitat un nou termen de judecată pentru a se pregăti, iar instanţa a decis ca următorul termen să aibă loc pe 9 aprilie 2024.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close