Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, replică pentru cei din PSD: „Aud că vorbesc prostii despre Summit. Nu au înțeles nimic și nu i-a invitat nimeni”

Klaus Iohannis, replică pentru cei din PSD: „Aud că vorbesc prostii despre Summit. Nu au înțeles nimic și nu i-a invitat nimeni”

Klaus Iohannis, replică pentru cei din PSD: „Aud că vorbesc prostii despre Summit. Nu au înțeles nimic și nu i-a invitat nimeni”
Sursa foto: foto- presidency.ro
11 Mai 2019   •   13:19

Președintele Klaus Iohannis participă la Forumul Educației 2019, organizat la Iași. Forumul Educației 2019 este o dezbatere pe marginea proiectului „România Educată".

„Nu e niciun secret că peste câteva zile avem alegeri. Avem și referendum pe care l-am convocat eu pentru că așa trebuie. După doi ani și jumătate de rateuri și guvernare eșuată, cei din PSD trebuie să primească un răspuns. Unii spun că nu contează nici europarlamentarele, nici referendumul, spunând că ei știu totul și noi, ceilalți, trebuie să stăm acasă. Nu e așa și educația e un bun exemplu despre cum eforturile europene, dacă sunt preluate de politicieni competenți, pot face mare diferență în viața de zi cu zi a elevilor, studenților, dascălilor”, a spus Iohannis. 

Citiți și Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: „A ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”

„Aud că cei din PSD vorbesc prostii despre summit. Nu au înțeles nimic și nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are alte priorități, alte interese decât românii. România se confruntă cu numeroase obstacole care ne împiedică să folosim pe deplin aceste proiecte europene. Dau drumul la un post de știri și aflu acolo că un infractor șef zice că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol. Hai să vedem puțin cum e cu interesele. Dacă vorbim de educație, interesele românilor e să aibă o educație de calitate. E și interesul meu. Tot așa se aude că sunt unii români care vor autostrăzi. Și eu. Se aude că sunt români care vor spitale. Și eu îmi doresc spitale noi pentru România. Dar PSD, pe ei educație nu-i interesează, despre autostrăzi nu se mai vorbește. Astea nu sunt interesele PSD-ului, dar sunt interesele românilor și ale mele”, a adăugat președintele României. 

Citiți și Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați: „Am cerut președintelui să ceară aderarea la Spațiul Schengen. Am văzut doar poze”

×
Subiecte în articol: summit PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close