Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați: „Am cerut președintelui să ceară aderarea la Spațiul Schengen. Am văzut doar poze”

Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați: „Am cerut președintelui să ceară aderarea la Spațiul Schengen. Am văzut doar poze”

Viorica Dăncilă, la mitingul PSD de la Galați: „Am cerut președintelui să ceară aderarea la Spațiul Schengen. Am văzut doar poze”
11 Mai 2019   •   12:08

Viorica Dăncilă, prezentă la mitingul PSD de la Galați, l-a atacat pe Klaus Iohannis, spunând că nu servește interesele României. „Nu putem să-i lăsăm pe ceilalalți să dărâme ceea ce noi am construit și să o luăm de la început. Viitorul e al românilor și nu vom lăsa pe nimeni să-l distrugă. Am cerut președintelui României să ceară aderarea la Spațiul Schengen pentru ca noi, românii, să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut aceste lucruri, am văzut doar poze după acest Summit”. 

„Am venit astăzi să vorbim despre Galați, despre județele țării, despre România și români, despre ce am realizat, dar și cum vrem să arate viitorul României, al copiilor și nepoților. Am venit să vorbim despre ceea ce s-a realizat în fiecare comunitate din România. Singura dezvoltare, singurele proiecte sunt făcute de Guvernul României și PSD. Am construit împreună PSD, Guvernul României, noi toți, care ne dorim o Românie puternică și respectată. Noi toți am contribuit și trebuie să continuăm. Nu putem să-i lăsăm pe ceilalalți să dărâme ceea ce noi am construit și să o luăm de la început. Viitorul e al românilor și nu vom lăsa pe nimeni să-l distrugă. Am cerut președintelui României să ceară aderarea la Spațiul Schengen pentru ca noi românii să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut aceste lucruri, am văzut doar poze după acest Summit. Cum sunt reprezentate interesele românilor? De aceea, dragi români, facem aici Summit-ul de la Galați. În această declarație, susținem că nu mai acceptăm ca părinții și bunicii noștri să fie umiliți, să li se taie pensiile și salariile.

Nu mai acceptăm niciodată ca românii să nu fie respectați. Vrem o Românie unită, vrem să creionăm propriul destin. Am venit cu un program de guvernare, la care PSD ține foarte mult. Am urmărit fiecare punct din programul de guvernare. Știam că așteptați fiecare punct de acolo și că e pliat pe ce vă doriți. Noi venim cu proiecte, cu realizări, alții vin cu jigniri, cu urlete și țipete. Când nu ai ce să le spui românilor, vii și țipi și jignești. Am venit la Iași, la Galați, la Botoșani, am mers în Ardeal, am mers în multe locuri din țară. Suntem într-un moment important pentru români. Votați candidații PSD la alegerile din 26 mai! Guvernul României se va ține de cuvânt și va implementa programul de guvernare, dar avem nevoie de oameni devotați, cu tricolorul în suflet. Nu avem nevoie de oameni care vin să ceară votul și sunt supuși altor interese, nu avem nevoie de oameni să reprezinte România și care, de fapt, să reprezinte interesele altor țări. Îi susțin pe Rovana Plumb, pe Carmen Avram, pe Dan Nica. România trebuie tratată cu demnitate. Să fiți întotdeauna mândri că sunteți simpatizanți PSD. Să mergem la vot și să votăm PSD”. 

×
Subiecte în articol: Dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close