Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: „A ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: „A ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: „A ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei”
11 Mai 2019   •   11:55

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, spunând că la Summitul UE de la Sibiu „nu s-a bătut pentru drepturile noastre, pentru respectul cuvenit pentru români. A atacat Guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce e mai bun în această țară”. 

„Astăzi ținem Summitul PSD la Galați. Noi suntem români, europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu. Vreau să le transmitem cu multă căldură, toată dragostea noastră pentru românii de la Sibiu. Dar lui Iohannis îi spun.. iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători. Iohannis a ținut să reprezinte România doar el singur. Așa cum a furat casele, a furat și ziua Europei. A folosit cu ceva că a folosit acest summit pentru campania lui electorală? Și-a chemat stăpânii. Am văzut cu toții cum se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamnă. Asta e soarta slugilor. Sunt sigur că a mai cerșit încă o sancțiune pentru România. Nu s-a bătut pentru drepturile noastre, pentru respectul cuvenit pentru români. A atacat Guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce e mai bun în această țară. Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România. De ce credeți că președintele României nu l-a pus la punct nici pe președintele Olandei, nici pe al Franței? Pentru că e slugă. Vrea încă un mandat ca să scape de ceea ce a furat. Nicio legătură nu are intrarea noastră în Schengen cu statul de drept.

S-au mărit salariile la medici și îi salut pe medicii prezenți aici. Am mărit salariile pentru că acești oameni merită respectul nostru pentru că au grijă de sănătatea noastră. Prea mulți ani, medicii din România s-au îngrijit de sănătatea străinilor pentru că acest stat nu a putut să le dea salariile meritate. Mulți s-au gândit acum să vină acasă. Renovăm școli, modernizăm educația pentru ca copiii noștri să fie mai educați. Comunele noastre vor fi mai frumoase decât cele din vestul Europei. Îl auziți pe Iohannis și pe slugile lui.. ne spun de câțiva ani că PSD n-a făcut nimic. Hai să vedem ce înseamnă nimicul de care vorbește Iohannis..”. 

„Avem obligația să nu lăsăm această țară pe mâna acestor vânzători. E bătălia pentru Europa, pentru mândria de a fi român”, a mai spus Dragnea la mitingul PSD de la Galați. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close