Antena 3 CNN Actualitate Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum închis în 2010, prin clasare. Am investigat după 2013

Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum închis în 2010, prin clasare. Am investigat după 2013

Kovesi, despre dosarul lui Dragnea: A mai fost un dosar Tel-Drum închis în 2010, prin clasare. Am investigat după 2013
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Iul 2017   •   10:24

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus duminică, într-un interviu pentru ziare.com, că a mai fost un dosar Tel-Drum închis prin clasare în 2010. De asemenea, Kovesi vorbește și despre dezvăluirile Rise Project, dar și despre investigația Dragnea-Tel Drum.

”Din 2013, de când sunt procuror-șef DNA, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată și condamnat definitiv, mai este un dosar în care a fost trimis în judecată, e pe rolul ICCJ, și avem aceste dosare în lucru. Eu vă pot spune ce s-a întâmplat din 2013 până acum”, a spus Kovesi.

"Nu alegem ținte, nu anchetăm o persoană pentru că are cinci vile, pentru că e prim-ministru sau ministru. Noi investigăm fapte care sunt date în competența noastră”, a adăugat șefa DNA.

Despre noul dosar Dragnea-Tel Drum, șefa DNA nu a dat mai multe informații, având în vedere că este în lucru.

Declarațiile complete, în clipul video de mai jos.

Pe 7 iulie, DNA a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, în legătură cu o parte dintre dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relaţii de la autorităţi din Brazilia

Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că există un dosar deschis încă din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

Reacţia DNA vine după ce în presă a apărut un presupus raport DGIPI în care se vorbeşte despre ilegalităţi şi despre faptul că Liviu Dragnea ar fi cel care ar controla de fapt societatea abonată la contracte din bani publici.

După investigaţia publicată de site-ul Rise Project, DNA a extins ancheta în dosarul Brazilia și a confirmat că are în lucru un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei

În replică, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, neagă orice implicare în afacerile despre care vorbesc Rise Project și jurnaliștii brazilieni, susţinând că "totul pleacă de la omul de afaceri George Soros".

Citiți și Dezvăluiri despre legătura lui Dragnea cu Brazilia, exclusiv la Antena 3. Procurorii sud-american suspectează o posibilă spălare de bani și au început o anchetă

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close