Antena 3 CNN Actualitate Lista demnitarilor cu funcții importante la care trebuiau să ajungă ''atențiile'' RCS&RDS

Lista demnitarilor cu funcții importante la care trebuiau să ajungă ''atențiile'' RCS&RDS

Lista demnitarilor cu funcții importante la care trebuiau să ajungă ''atențiile'' RCS&RDS
22 Mai 2017   •   11:10

O nouă înregistrare din dosarul RCS&RDS scoate la iveală elementele unei posibile șpăgi date unor persoane cu funcție de autoritate publică. O generoasă listă de beneficiari care trebuie să fie serviți personal și nu prin intermediari.

Citiți și: Dezvăluiri fără precedent la Sinteza Zilei. Noi înregistrări halucinante cu Ioan Bendei și Zoltan Teszari

 

Astfel, pe 23 aprilie 2013 administratorul Ioan Bendei își sună soția și, alături de un anume Gigi, încep să inventarieze persoanele la care au ajuns deja foloasele și pe cele care urmează să fie contactate.

Numele de pe această listă au rezonanță publică - unele dețin sau au deținut funcții importante. Fostul mininistru PSD Constantin Niță, fostul ministru de finanțe PDL Gheorghe Ialomițianu, fostul deputat Ioan Diniță, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie din Brașov, Nicolae Țucunel.

Citiți și: Reacția incredibilă a lui Zoltan Teszari când a aflat de existența "telefonului negru" pe care Bendei primea instrucțiuni de la procurori

 

''Atențiile'' de la Ioan Bendei nu pot fi duse decât personal, unele duse chiar până acasă de destinatar, pentru alții făcându-se drumul până la București. Comisionarul trebuie recunoscut de către cei care preiau atențiile.

O arată fragmentul legat de depunerea atenției la cabinetului primarului George Scripcaru. În plus, sunt atât de prețioase încât Ioan Bendei se interesează personal de fiecare livrare în parte.

×
Subiecte în articol: Ioan Bendei RCS&RDS Sinteza Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close