Antena 3 Actualitate Dezvăluiri fără precedent la Sinteza zilei. Noi înregistrări halucinante cu Ioan Bendei și Zoltan Teszari

Dezvăluiri fără precedent la Sinteza zilei. Noi înregistrări halucinante cu Ioan Bendei și Zoltan Teszari

21 Mai 2017   •   21:05
Dezvăluiri fără precedent la Sinteza zilei. Noi înregistrări halucinante cu Ioan Bendei și Zoltan Teszari

Dezvăluirile fără precedent începute de Mihai Gâdea continuă. După înregistrările explozive în care comisarul șef și șeful Direcției Generale Anticorupție primeau foloase necuvenite chiar în sediul DNA de la directorul RCS&RDS, duminică seară Mihai Gâdea și Mircea Badea au difuzat noi înregistrări cutremurătoare de interes național.

Ce alte foloase împărțea sistemului șeful trustului oligarhului. Ce sume fabuloase de bani a plasat consorțiul familiei prezidențiale.

Ce conversații se purtau pe "telefonul negru".

Procurorii au omis să cuprindă aceste înregistrări în dosarul pe care l-au trimis în instanță, însă, trustul Intact a făcut cerere la instanță și cererea a fost aprobată pentru a avea acces la aproape toate înregistrările care s-au făcut în dosar.

După episodul în care un comisar de rang înalt, ce făcea acte în acest dosar, primea foloase necuvenite în sediul DNA, după discuția halucinantă dintre șeful DGA și fostul administrator RCS&RDS Ioan Bendei, lista dezvăluirilor crește.

Mihai Gâdea a prezentat în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei discuția pe care o are Ioan Bendei cu patronul RCS&RDS și care arată în mod cert o anumită direcție și presiune pe care Zoltan Teszari o punea asupra lui Bendei.

Există în acest moment o serie întreagă de dovezi privind fabricarea dosarului împotriva trustului Intact. Iată un rezumat al dezvăluirilor halucinante făcute de Antena 3 în această perioadă.

Ce este deosebit de important în înțelegerea acestor fapte este modul în care DNA încearcă să mușamalizeze a doua oară. După momentul în care lucrurile sunt cât se poate de clare că ofiţerul de poliţie judiciară al DNA Teo Iordăchiţă, pentru care Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS, ar fi solicitat telefoane, a primit foloase necuvenite, DNA a dat niște comunicate fără spectacolul cu care eram obișnuiți în cazul altor acuzați.

NOILE ÎNREGISTRĂRI SCANDALOASE BENDEI-TESZARI-RCS&RDS-DNA

Lista demitarilor din pachetul cu atenții RCS&RDS

O nouă înregistrare din dosarul RCS&RDS scoate la iveală elementele unei posibile șpăgi date unor persoane cu funcție de autoritate publică. O generoasă listă de beneficiari care trebuie să fie serviți personal și nu prin intermediari.

Astfel, pe 23 aprilie 2013 administratorul Ioan Bendei își sună soția și, alături de un anume Gigi, încep să inventarieze persoanele la care au ajuns deja foloasele și pe cele care urmează să fie contactate.

foto: captură Sinteza Zilei/Antena 3

Numele de pe această listă au rezonanță publică - unele dețin sau au deținut funcții importante. Fostul mininistru PSD Constantin Niță, fostul ministru de finanțe PDL Gheorghe Ialomițianu, fostul deputat Ioan Diniță, fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie din Brașov, Nicolae Țucunel.

''Atențiile'' de la Ioan Bendei nu pot fi duse decât personal, unele duse chiar până acasă de destinatar, pentru alții făcându-se drumul până la București. Comisionarul trebuie recunoscut de către cei care preiau atențiile. O arată fragmentul legat de depunerea atenției la cabinetului primarului George Scripcaru.

În plus, sunt atât de prețioase încât Ioan Bendei se interesează personal de fiecare livrare în parte.

NUCLEARA: BENDEI VORBEA CU PROCURORII DE PE UN TELEFON SECRET

Probe ascunse de ochii judecătorilor, transcrieri trunchiate, luări și dări de mită chiar în sediul DNA, un suspect devenit denunțător care primește instrucțiuni de la procurori cum să-și provoace victima denunțului astfel încât să se poată construi o acuzație de șantaj și ofițeri de poliție judiciară care călătoresc în mașină cu denunțătorul cablat pentru ca acesta din urmă să fie controlat cât mai bine.

Ca și cum acestea nu ar fi fost suficiente, o advărată nucleară ajunge acum pe masa judecătorilor la pachet cu probele noi acceptate, probe pe care procurorii le-au ascuns.

Admnistratorul RCS&RDS vorbește cu procurorii la cererea acestora pe un telefon secret prin care să comunice doar cu aceștia fără să fie monitorizat, fără ca aceste convorbiri să fie transcrise la dosarul cauzei.

Prima referire despre acest telefon apare chiar după prima vizită a lui Bendei la DNA.

NUCLEARA: IOANA BĂSESCU, NOTAR PENTRU RCS&RDS

RCS&RDS dă familiei prezidențiale de la acel moment, familiei Băsescu, niște sume de bani halucinante. Sinteza Zilei a dezvăluit acum câteva zile că RCS&RDS cumpără postul de muzică Music Channel al iubitului Ioanei Băsescu.

sursa foto: Sinteza Zilei/Antena 3

Banii primiți pentru înființarea unui nou post TV de muzică (4.000.000 euro, dar și încă 2,5 milioane de lei) merg în campania electorală prezidențială din 2009 a lui Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close