Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Reacția incredibilă a lui Zoltan Teszari când a aflat de existența "telefonului negru" pe care Bendei primea instrucțiuni de la procurori

Sinteza zilei. Reacția incredibilă a lui Zoltan Teszari când a aflat de existența "telefonului negru" pe care Bendei primea instrucțiuni de la procurori

Sinteza zilei. Reacția incredibilă a lui Zoltan Teszari când a aflat de existența "telefonului negru" pe care Bendei primea instrucțiuni de la procurori
22 Mai 2017   •   00:48

Probe ascunse de ochii judecătorilor, transcrieri trunchiate, luări și dări de mită chiar în sediul DNA, un suspect devenit denunțător care primește instrucțiuni de la procurori cum să-și provoace victima denunțului astfel încât să se poată construi o acuzație de șantaj și ofițeri de poliție judiciară care călătoresc în mașină cu denunțătorul cablat pentru ca acesta din urmă să fie controlat cât mai bine.

Ca și cum acestea nu ar fi fost suficiente, o adevărată nucleară ajunge acum pe masa judecătorilor la pachet cu probele noi acceptate, probe pe care procurorii le-au ascuns.

Admnistratorul RCS&RDS vorbește cu procurorii la cererea acestora pe un telefon secret prin care să comunice doar cu aceștia fără să fie monitorizat, fără ca aceste convorbiri să fie transcrise la dosarul cauzei.

Prima referire despre acest telefon apare chiar după prima vizită a lui Bendei la DNA. Acesta își întreabă secretara dacă nu a venit un ''telefon negru''.
A doua mențiune legată de acest mijloc secret de comunicare este făcută pe 10 mai în discuția cu directorul general al RCS&RDS de la acel moment, Alexandru Oprea.
După ce încheie discuția cu Oprea, Bendei îl înștiințează și pe Zoltan Teszari de acel telefon secret.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Ioan Bendei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close