Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între o cisternă plină cu GPL și un TIR, în Drăgușeni, județul Suceava! Traficul este oprit

Accident între o cisternă plină cu GPL și un TIR, în Drăgușeni, județul Suceava! Traficul este oprit

Circulaţia epre oprită pe DN 2, în judeţul Suceava, unde a avut loc un accident între o cisternă încărcată cu gaz lichefiat şi un TIR. Pompierii se pregătesc să mute încărcătura periculoasă.

de Paul Ciurari    |    22 Iun 2023   •   09:47

Șoferul camionului de Neamț a intrat pe contrasens și a lovit cisternă ucraineană care este încărcată cu GPL. Nu sunt scurgeri, dar s-a decis transvazarea combustibilului.

Traficul este blocat pe DN2 și redirecționat prin Boroaia-Praxia-Târgu Neamț

Autotrenul este ieşit în afara părţii carosabile. Autocisterna are rezervorul de combustibil al capului tractor spart şi sunt scurgeri de motorină. Cisterna este încărcată cu GPL, dar nu este fisurată.

Intervin pompierii militari, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Citeşte şi: "Nu ne vine să credem" | Şofer român de TIR strivit de cabină într-un tragic accident, în Italia. Un băieţel de 11 ani va crește fără tată

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şoferul autocisternei a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la spital. Este monitorizat medical şi şoferul autocamionului.

De asemenea, sistemul de rulare al autocisternei a fost avariat. În acest sens, a fost solicitată o altă autocisternă pentru transvazarea încărcăturii.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, circulația rutieră este blocată total pe DN 2 Bacău – Suceava, în zona localității Drăgușeni din județul Suceava, în urma unui accident rutier produs între un autotren și o autocisternă încărcată cu GPL. În zonă sunt semnalate scurgeri de carburant pe carosabil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autocisternei, care a fost transportat la spital. Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers", transmite Centrul Info Trafic al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: cisterna GPL TIR Draguseni Suceava trafic oprit
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close