Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Popești-Leordeni. Un șofer vitezoman a intrat cu mașina într-o pizzerie deschisă de doar trei luni

Accident grav în Popești-Leordeni. Un șofer vitezoman a intrat cu mașina într-o pizzerie deschisă de doar trei luni

Un accident grav a avut loc în Popești-Leordeni, în apropiere de București. Un șofer vitezoman a pierdut controlul volanului și a intrat într-o pizzerie, care a fost deschisă în urmă cu doar trei luni.

de Andreea Ştefan    |    03 Ian 2023   •   08:43

Doi oameni au ajuns la spital, iar alți doi au fost răniți ușor după un accident în Popești-Leordeni, în apropiere de București.

Din primele informații, șoferul mașinii ar fi pierdut controlul volanului din cauza asfaltului umed și a vitezei excesive și a intrat într-o pizzerie de pe contrasens.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, șoferul și pasagerul din dreapta au fost transportați de urgență la Spitalul Bagdasar din Capitală.

Proprietarul pizzeriei este acum în stare de șoc. Afacerea lui a fost deschisă în urmă cu doar trei luni.

El așteaptă acum să fie despăgubit de firma de asigurări.

”În seara zilei de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 21:44 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN4 nr. 67 din localitatea Popești Leordeni, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni, care au constatat faptul că, un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, și în care se mai aflau 3 persoane, a părăsit partea carosabilă și a  intrat într-un imobil, unde funcționează o unitate comercială.

Din impact a rezultat rănirea a 2 persoane, care au fost transportate la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Popești Leordeni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: accident Popeşti-Leordeni pizzerie
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close