Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii

Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi, a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii
Sursa foto: Tik Tok
de Andreea Borboros    |    13 Mai 2022   •   13:45

Iuliana Billi a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile.

Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, 28 aprilie.

În prezent, însă, ancheta bate pasul pe loc, pentru că anchetatorii nu au reuşit să deschidă telefonul pe care Iuliana l-a închis înainte de a recurge la gestul fatidic.

După ce a parcat în faţa blocului de pe care a sărit, Iuliana a vorbit la telefon, după cum se vede şi în imaginile din ultima filmare în care apare femeia.

În ziua cu pricina, Iuliana a coborât din maşină la ora 09:13, iar la ora 09:46 a fost anunţat la Ambulanţă faptul că femeia cu cei doi copii s-a aruncat în gol.

Acum anchetatorii vor trebui să descopere cu cine a vorbit femeia şi dacă acel apel a fost momentul care a declanşat gestul terifiant al femeii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu doar 10 zile înainte de ziua fatifică, tânăra a fost internată la clinica de Psihiatrie, unde a stat două zile. 

Ea a fost externată în ziua în care trebuia sa se recăsătorească cu fostul soţ.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante.

Potrivit medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică.

Ultimele momente ale mamei din Timişoara, înainte de a se arunca cu copiii de pe bloc

Imagini în exclusivitate cu femeia din Timişoara care s-a sinucis împreună cu fetiţa şi băiatul său au fost difuzate vineri, în exclusivitate, la Antena 3.

Sunt imagini surprinse de camerele de supraveghere în momentele premergătoare gestului necugetat care a dus la pierderea vieţii ei şi a celor doi copii ai săi. 

Urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

Fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, nu a vrut să vorbească după tragedia întâmplată, însă a venit cu o scrisoare publică.

"Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. 

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg", a scris Marcel.

Imagini de la nunta Iulianei, mama din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii | Iuliana şi Alex - dansul mirilor

Iuliana, tânăra mamă din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, se ştia cu tatăl minorilor de o viaţă.

Iuliana avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, de la 15 ani. În anul 2020, ei au divorţat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, însă nimeni nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită.

În acest timp, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul. 

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

×
Subiecte în articol: Timișoara bloc Iuliana depresie psihiatrie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă schimbări la transmiterea indexului în februarie
x close