Antena 3 Actualitate Locale Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

de Andreea Borboros    |    06 Mai 2022   •   13:38
Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, rupe tăcerea | Scrisoarea neaşteptată a lui Marcel

Fostul iubit al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, nu a vrut să vorbească după tragedia întâmplată, însă a venit cu o scrisoare publică.

"Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. 

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. 

Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. 

Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. 

Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. 

Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. 

Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. 

Vă mulţumesc tuturor!", a scris Marcel.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imagini de la nunta Iulianei, mama din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii | Iuliana şi Alex - dansul mirilor

Iuliana, tânăra mamă din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, se ştia cu tatăl minorilor de o viaţă.

Iuliana avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, de la 15 ani. În anul 2020, ei au divorţat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, însă nimeni nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită.

În acest timp, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul. 

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor trei victime.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

Ce mesaje posta pe internet Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Iuliana, mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de pe bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama celor doi copii.

×
Subiecte în articol: Timișoara bloc scrisoare Iuliana Marcel

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close