Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!” Ea este Andreea, tânăra găsită moartă pe calea ferată din Gara Ciulnița

”Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor!” Ea este Andreea, tânăra găsită moartă pe calea ferată din Gara Ciulnița

Andreea a murit la 26 de ani, la doar câteva minute după ce a vorbit cu sora ei. ”Acum cobor”, îi spusese tânăra surorii ei care o aștepta acasă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Sep 2023   •   11:53

Andreea avea 26 de ani și lucra ca farmacistă în Constanța. Miercuri seara, tânăra a plecat cu trenul spre Călărași, pentru a se întâlni cu familia ei.  

Din păcate, fata a fost găsită moartă în apropierea gării din Ciulnița.  

„La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia”, potrivit reprezentanților IPJ Călărași citați de focuspress.ro.

Cu puțin timp înainte de a-și pierde viața, Andreea a vorbit cu sora ei printr-un apel video: ”Acum cobor”, i-a spus tânăra surorii ei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, văzând că Andreea întârzie și nici nu mai răspunde la telefon, familia ei s-a alertat și a apelat la poliție.  

Imediat, autoritățile au plecat în căutarea ei. Din nefericire, după numai două ore, poliția i-a găsit trupul neînsuflețit chiar lângă șinele de cale ferată. Tânăra avea multiple traumatisme la nivelul capului. 

În acest moment, poliția încearcă să stabilească în ce împrejurări a murit tânăra și dacă a fost vorba despre o crimă sau doar un accident nefericit.  

Între timp, pe rețelele sociale curg mesajele de condoleanțe.  

”Inima și sufletul! Promit sa te fac mândră de mine!!! Te iubesc cel mai mult, Deea mea! Drum lin către cer, îngerașul meu păzitor! 

Drum lin către cer, suflet bun! 

Andreea noastră, mereu cu zâmbetul pe buze.... Drum lin!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prieteni.  

×
Subiecte în articol: Andreea Ioniţă gara ciulnița
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close