Antena 3 CNN Actualitate Locale Apariție-șoc la DNA. Un bărbat înarmat cu trei cuţite și un pistol a mers la procurori

Apariție-șoc la DNA. Un bărbat înarmat cu trei cuţite și un pistol a mers la procurori

Apariție-șoc la DNA. Un bărbat înarmat cu trei cuţite și un pistol a mers la procurori
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    22 Dec 2016   •   15:48

Un bărbat de 69 de ani, cunoscut cu probleme medicale, s-a prezentat, joi după-amiază, la sediul DNA Ploieşti având asupra lui cuţite şi un pistol cu bile, el fiind dus la audieri, iar în cauză fiind deschis dosar de cercetare penală. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat că un bătrân de 69 de ani din Bucureşti a venit la sediul DNA Ploieşti având asupra sa arme albe, dar şi un pistol cu bile, pe care le-a declarat jandarmului de serviciu la intrarea în sediul instituţiei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, Marian Popescu, persoana în cauză, care suferă de Alzheimer şi demenţă, venise să depună o plângere şi, întrebată dacă deţine asupra sa obiecte periculoase, aceasta a răspuns afirmativ, prezentând jandarmului trei cuţite cu teacă şi un pistol cu bile de plastic. 

Bărbatul este din Bucureşti şi nu este prima dată când pleacă de acasă, a precizat Popescu. 

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală pentru port ilegal de obiecte periculoase şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, bătrânul fiind dus la audieri la sediul Poliţiei, a mai spus reprezentantul IJP Prahova. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DNA cutit Ploiești Alzheimer
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close