Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni! Un avion a întâmpinat probleme tehnice. Reacția Wizz Air

09 Sep 2019   •   19:07
Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni! Un avion a întâmpinat probleme tehnice. Reacția Wizz Air

O aeronavă a companiei Wizz Air, care efectua un zbor pe ruta Luton-Iaşi, a aterizat luni de urgenţă, la ora 14:26, pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unei probleme tehnice, a anunţat, luni, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

"Aeronava WZZ 3652, pe ruta Luton-Iaşi, avion A320, a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă azi, la ora 14:26, ca urmare a unei probleme tehnice. Conform procedurilor pentru astfel de situaţii, s-a format dispozitiv pentru pista 08L. Aeronava a aterizat fără probleme", precizează reprezentanţii CNAB.

Aeronava avea peste 170 de pasageri la bord şi a aterizat fără probleme.

Reacția companiei Wizz Air.

„Aeronava care opera zborul Wizz Air W6 3652 de la Londra Luton la Iași a fost redirecționată către București din rațiuni tehnice. Avionul a aterizat în condiții normale și este în curs de verificare. Pasagerilor li s-a oferit transport cu autocarele din București, estimându-se că vor ajunge la Iași în jurul orei 23:15, ora locală. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice incoveniente cauzate, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronave este prioritatea noastră.”, se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close