Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacția unui bărbat după ce a pierdut la jocurile de noroc. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Reacția unui bărbat după ce a pierdut la jocurile de noroc. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat din Giurgiu s-a ales cu arest preventiv pentru 30 de zile după ce a pierdut la jocurile de noroc. Reacția sa i-a făcut pe oameni să sune la 112.

Reacția unui bărbat după ce a pierdut la jocurile de noroc. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    19 Feb 2024   •   21:59

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv după ce a distrus cu un topor 19 aparate electronice, o ruletă și un bar din două săli de jocuri din municipiul Giurgiu.

O femeie a fost cea care a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor întregul incident. Conform cercetărilor, totul a avut loc pe 16 februarie, când bărbatul a intrat într-o sală de jocuri de noroc și a folosit un topor pentru a distruge 11 aparate electronice, o ruletă și barul.

Ulterior, s-a deplasat într-o altă sală de jocuri de noroc unde a distrus încă opt aparate electronice. Martorii au declarat că individul era supărat că a pierdut banii la aparatele de păcănele.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Într-un incident similar la începutul lunii, un bărbat de 42 de ani din Galați, nemulțumit că a pierdut toți banii la jocurile de noroc, și-a adus copiii să spargă aparatele cu un topor. Cei doi fii ai săi, în vârstă de 17 și 18 ani, au distrus aparatele și au plecat cu suma de 35.000 de lei, potrivit gds.ro.

×
Subiecte în articol: Giurgiu jocuri de noroc
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close