Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit într-o pădure din staţiunea Băile Olăneşti, după ce un copac a căzut peste el

Un bărbat a murit într-o pădure din staţiunea Băile Olăneşti, după ce un copac a căzut peste el

Un bărbat de 55 de ani din Argeş a murit, joi, într-o pădure din staţiunea Băile Olăneşti după ce o bucată din copacul pe care îl tăia a căzut peste el, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Un bărbat a murit într-o pădure din staţiunea Băile Olăneşti, după ce un copac a căzut peste el
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2024   •   21:04

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în zona montană Bacea, punctul Culmea Greşi, unde bărbatul se afla la tăiat de lemne.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 55 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce dobora un arbore, a fost surprins de o bucată din acesta care s-a rupt şi l-a lovit, provocându-i decesul.

Trupul neînsufleţit al bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Citeşte şiTractoarele vor fi lăsate să intre în București! Zilele în care peste 5000 de oameni vor protesta în Capitală

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Subiecte în articol: copac Băile Olăneşti copac căzut padure
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close