Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgențe cu un borcan în anus: Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgențe cu un borcan în anus: Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul

Un bărbat de 52 de ani dintr-o comună din Botoşani a ajuns la spital cu Ambulanţa, acuzând o sângerare la nivelul anusului, provocată de un borcan.

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgențe cu un borcan în anus: Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul
Sursa foto: monitorulbt.ro
de M.Z.    |    22 Mai 2020   •   08:42

"Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

Totul s-a întâmplat luni. În urmă cu exact un an, acelaşi bărbat a ajuns la spital tot cu sângerări şi le-a spus medicilor că motivul era cu un pahar de sticlă.

"S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen", a precizat un medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Bărbatul este acum în stare bună şi le-a spus medicilor că a recurs la acest gest pentru că avea o mâncărime şi usturime de care a încercat astfel să scape.

"Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!", a povestit un cadru medical din UPU-SMURD.
 

×
Subiecte în articol: borcan
Parteneri
Horoscop chinezesc iunie 2023. Cine dă lovitura la începutul verii
x close