Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbați din Prahova au fost reținuți, după ce au furat combustibil de la locul de muncă

Trei bărbați din Prahova au fost reținuți, după ce au furat combustibil de la locul de muncă

Trei prahoveni cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani, angajați ai unei firme de transport, sunt cercetați penal după ce au furat dintr-o cisternă tone de combustibil care trebuiau să ajungă la o stație de alimentare din județ.

Trei bărbați din Prahova au fost reținuți, după ce au furat combustibil de la locul de muncă
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   22:17

Activitatea infracțională a acestora s-a desfășurat în perioada august-octombrie 2023.Polițiștii au descins marți la domiciliile suspecților din Albești Paleologu și Drajna și la sediul unei societăți comerciale din Blejoi.

"În fapt, în perioada august- octombrie a.c., persoanele bănuite, trei bărbați cu vârstele de 34, 42 și 53 de ani, ar fi sustras dintr-o cisternă, diferite cantități de produs petrolier.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și 600 de litri de produs petrolier, 35 de recipiente din plastic cu capacitatea cuprinsă între 25 de litri și 1.000 de litri, două pompe electrice, 20 de metri de furtun, 5 telefoane mobile și 20.100 de lei, precum și 160 de euro.

Citește și: Doi tineri din București au cumpărat o motocicletă cu o dovadă de plată falsă

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive" au precizat reprezentanții IPJ Prahova, conform Observatorul Prahovean

×
Subiecte în articol: furt calificat combustibili cisterna
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close