Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrână de 81 de ani, eroină în Oradea! Cum le-a salvat viața vecinilor de bloc, după ce a sesizat că în apartamentul lor a izbucnit un incendiu

Bătrână de 81 de ani, eroină în Oradea! Cum le-a salvat viața vecinilor de bloc, după ce a sesizat că în apartamentul lor a izbucnit un incendiu

O femeie de 81 de ani, din Oradea, a reușit să le salveze viața vecinilor săi de bloc, după ce a realizat că în apartamentul acestora a izbucnit un incendiu.

Bătrână de 81 de ani, eroină în Oradea! Cum le-a salvat viața vecinilor de bloc, după ce a sesizat că în apartamentul lor a izbucnit un incendiu
Sursa foto: Gettyimages | Daniel Berehulak / Staff
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2023   •   10:53

În dimineața zilei de miercuri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la izbucnirea unui incendiu la un apartament situat la etajul trei al unui bloc cu patru etaje, de pe strada Corneliu Coposu din Oradea.

Pentru salvarea eventualelor victime și stingerea incendiului, la adresa indicată au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

Pompierii militari au localizat și stins incendiul în cinci minute, care se manifesta în bucătăria apartamentului, salvând celelalte trei încăperi ale locuinței și apartamentele învecinate.

Cu toate acestea, cei care se aflau în apartamentul în care a izbucnit incendiul au fost salvați o bătrână de 81 de ani, care a simțit un miros puternic de fum și a mers imediat să-i trezească.

Citește și: Șofer STB, plouat la volanul autobuzului, în timp ce transporta călători: "Dacă știam, îmi puneam umbrela în cap"

Ulterior, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.

"Îi adresăm, pe această cale, felicitări, acestei doamne, în vârstă de 81 de ani, pentru prezența de spirit, dumneaei fiind cea care, sesizând miros de fum în propria locuință, situată la etajul 4, a coborât la etajul inferior, trezind cele șapte persoane care se aflau în apartamentul în care izbucnise incendiul, prevenind astfel intoxicarea acestora cu fum.

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de aragazul lăsat în funcțiune nesupravegheat, unul din locatarii apartamentului, lăsând o oală pe foc”, transmite ISU Bihor, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Oradea incendiu
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close