Antena 3 Actualitate Locale Câmp de maci din Vlădeni, Iași, viral pe rețelele de socializare

Câmp de maci din Vlădeni, Iași, viral pe rețelele de socializare

de Gigi Cojocaru    |    12 Iun 2020   •   09:15
Câmp de maci din Vlădeni, Iași, viral pe rețelele de socializare

Un colţ de natură din județul Iași a devenit viral pe rețelele de socializare. Pe o suprafaţă de şase hectare de teren, macii înfloriţi fac senzație.

Zilnic, sute de oameni vin în zonă special pentru a se bucura de un peisaj rupt din poveşti. Cele mai bune fotografii ajung poze de profil sau sunt postate pe conturile de social media.

O suprafață de teren, de pe raza comunei Vlădeni, situată la peste 40 de km de Iaşi, s-a transformat într-un punct turistic.

Florile de mac îi încântă prin colorit pe oamenii care au străbătut drum lung să vadă minunea naturii, pentru o ședință foto dar şi pentru mireasmă unică a superbelor flori.
  
Și cei mici s-au bucurat de o plimbare în natura, în ziua în care nu au avut ore online si nici teme de făcut pentru școală.

Macul este specific zonei mediteraneene. Semințele sunt utilizate în industria alimentară. În literatura persană, macul roşu este considerat floarea iubirii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close